фото: Ralf Vandebergh , УикипедияКосмическият кораб Дракон 2 на американската компания

...
фото: Ralf Vandebergh , УикипедияКосмическият кораб Дракон 2 на американската компания
Коментари Харесай

Дракон 2 на американската компания SpaceX се скачи успешно в понеделник с Международната космическа станция

фото: 
Ralf Vandebergh, Уикипедия
Космическият транспортен съд " Дракон 2 " на американската компания " SpaceX "   се скачи сполучливо в понеделник с Международната галактическа  станция (МКС), съобщи Fox. Kомпанията преди този момент го разгласи в Twitter.

По механически аргументи скачването се е забавило с 10 минути.



В неделя корабът бе изстрелян от  галактическия полигон на NASA " Кейп Канаверал " . Той ще достави съоръжение и хранителни артикули

Припомняме, че на на МКС. Екипажът включва астронавтите от НАСА Майкъл Хопкинс, Виктор Глоувър и Шанън Уолкър, както и представител на Японската аерокосмическа организация за проучване Соичи Ногучи.

Те се причислиха към руснаците Сергей Рижиков, Сергей Куд-Сверчков и американката Катлийн Рубинс, на работа от 14 октомври 2020 година като част от 64-та експедиция.

Този полет постави  началото на нова епоха  в галактическите изслeдвания, когато кораби на частна компания ще извеждат астронавти в орбита. NASA разпорежда очаквания на корабите на SpaceX да поддържат непрекъснато наличието на астронавти на Международната галактическа станция.

Изстрелването бе отсрочено един път поради неподходящи условия. Полетът до МКС продължи 27 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР